Η φιλοσοφία Positive You στη ζωή

Ο θετικός μετασχηματισμός αποτελεί για μένα όραμα και στάση ζωής. Η ζωή είναι γεμάτη με γεγονότα, ευχάριστα και δυσάρεστα, όμορφα και άσχημα, εύκολα και δύσκολα. Όσο και να προσπαθούμε να αποφύγουμε τα δύσκολα και αρνητικά και να ζήσουμε μονάχα με τα εύκολα και θετικά, διαπιστώνουμε πως αυτό είναι ανέφικτο. Το σημαντικό λοιπόν δεν είναι να «έρθουν όλα θετικά», αλλά να γίνουμε εμείς μία πιο θετική εκδοχή του εαυτού μας που θα μπορεί να αξιοποιεί τα συμβάντα της ζωής αντί απλά να προσπαθεί να τα διαχειριστεί.

Πολύ συχνά βλέπω πως εμείς οι άνθρωποι δυσκολευόμαστε να πάμε πέρα από το “περιεχόμενο” των γεγονότων της ζωής και τον διαχωρισμό τους σε “θετικά” και “αρνητικά”. Παραλείπουμε να αντικρίσουμε και να αποδεχτούμε πως και τα αρνητικά γεγονότα έχουν δύναμη, η οποία μένει μόνο να αποκολληθεί από το αρνητικό της περιεχόμενο και να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά.

Βλέπω επίσης πως ζούμε την ζωή μας μηχανικά, δίχως νόημα. Πολλές φορές χάνουμε τον εαυτό μας κυνηγώντας στόχους, κοινωνικές επιταγές και πρότυπα απόδοσης. Έτσι θυσιάζουμε την ευημερία μας στο όνομα μίας επιτυχίας που γίνεται αυτοσκοπός και όχι μέσο!

Αναρωτιέμαι πόσο αναλωνόμαστε και πόσο αναβάλλουμε να ζήσουμε την ζωή μας αληθινά… Αναρωτιέμαι πόσο μας απορροφούν τα προβλήματα και ξεχνάμε το Νόημα της ζωής μας και τον Σκοπό μας… Αναρωτιέμαι πόσο συρρικνώνουμε τον εαυτό μας και μεταθέτουμε στο αύριο τον θετικό μας μετασχηματισμό… και έτσι χάνουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους στόχους μας….

positive-you-life-φιλοσοφία

Ο σκοπός του Positive You

Για όλους τους παραπάνω λόγους, και έχοντας βιώσει ανάλογες καταστάσεις, αποφάσισα να δημιουργήσω το PositiveYou. Στόχος του PositiveYou είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ζωή τους και να αυξήσουν τα επίπεδα ευημερίας τους. Μέσα από την αναπλαισίωση των γεγονότων της ζωής τους και την πιο ενσυνείδητη αντίληψη της ύπαρξής τους, οι άνθρωποι θα μπορούν όχι απλά να πετύχουν τους στόχους τους, αλλά να ζήσουν τη ζωή τους με μεγαλύτερο βάθος και νόημα,  με λιγότερο στρες και μηχανικότητα, ανακαλύπτοντας έναν νέο τρόπο να «γεύονται» την καθημερινότητά τους και να αξιοποιούν τα συμβάντα της ζωή τους, είτε είναι θετικά είτε είναι αρνητικά.

Μέσα από τις συνεδρίες Life Coaching, Existential Mentoring & Coaching, transformational coaching ανθεκτικότητας, καθώς και μέσα από την Εκπαίδευση Θετικής Ψυχολογίας και Ενσυνειδητότητας (ατομικά ή ομαδικά), το PositiveYou μπορεί να σε βοηθήσει να ζήσεις την ζωή σου με έναν άλλον τρόπο.

Υπηρεσίες Coaching & Mentoring

Υπηρεσίες Coaching & Mentoring

Πέτυχε τους στόχους σου… Ζήσε τη ζωή σου με μεγαλύτερο
βάθος & νόημα…! «Γεύσου» την καθημερινότητα!

Πέτυχε τους στόχους σου… Ζήσε τη ζωή σου με μεγαλύτερο βάθος & νόημα…! «Γεύσου» την καθημερινότητα!

Πέτυχε τους στόχους σου… Ζήσε τη ζωή σου με μεγαλύτερο βάθος & νόημα…! «Γεύσου» την καθημερινότητα!