Εκπαίδευση Θετικής Ψυχολογίας

Η Θετική Ψυχολογία είναι ένας επιστημονικός κλάδος που στοχεύει να οδηγήσει τον άνθρωπο στην Ευημερία και την Άνθιση. Δεν εστιάζει απλώς στο να απαλλάξει τον άνθρωπο από τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος και τα προβλήματα, αλλά στοχεύει στο να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεκλειδώσουν το ρεπερτόριο σκέψης και δράσης τους ώστε να ζήσουν την ζωή τους με αυτό που αποκαλούμε «θετική απόκλιση», δηλαδή με ευημερία, θετικά συναισθήματα, αισιοδοξία και νόημα ζωής.

Η γνώση και η βιωματική εφαρμογή της Θετικής Ψυχολογίας μπορούν να μετασχηματίσουν την ζωή ενός ανθρώπου δίνοντας την δυνατότητα να βιώσει διαφορετικά την ζωή του, να χτίσει θετικές σχέσεις, να αναπτύξει το ψυχολογικό του κεφάλαιο και να νοηματοδοτήσει διαφορετικά τα συμβάντα της καθημερινότητας.

Αν θέλεις να μετασχηματίσεις την ζωή σου, τότε ίσως να είναι η στιγμή να συμμετέχεις στην εκπαίδευση Θετικής Ψυχολογίας. Έχοντας πολυετή ακαδημαϊκή και βιωματική εμπειρία στην διδασκαλία της Θετικής Ψυχολογίας, μπορώ να σε βοηθήσω όχι μόνο να μάθεις τις βασικές αρχές της Θετικής Ψυχολογίας, αλλά και να τις εφαρμόσεις σε πρακτικό-καθημερινό επίπεδο.

Η εκπαίδευση Θετικής Ψυχολογίας εστιάζει κατά κύριο λόγο στην ανάπτυξη των Θετικών Συναισθημάτων, στην ενίσχυση της Αισιοδοξίας, στην ενίσχυση της Ανθεκτικότητας, στην δημιουργία Θετικών Σχέσεων και στην Εύρεση Νοήματος. Η εκπαίδευση βασίζεται στην μελέτη ακαδημαϊκού υλικού (evidence-based), στην συζήτηση βιωμάτων από την καθημερινότητα, στον αναστοχασμό και στην αφηγηματική προσέγγιση.

μαθηματα-θετικής ψυχολογίας

Σε ποιους απευθύνεται

Η εκπαίδευση μπορεί να γίνει ατομικά (1:1) ή και ομαδικά (Ομάδες Θετικής Ψυχολογίας).  Στην εκπαίδευση αυτή μπορούν να συμμετάσχουν τόσο άνθρωποι που επιθυμούν να μετασχηματίσουν την ζωή τους ενσωματώνοντας τις αρχές της Θετικής Ψυχολογίας όσο και επαγγελματίες (ψυχολόγοι, coaches, σύμβουλοι ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικοί, HR managers) που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα την Θετική Ψυχολογία και να βοηθήσουν τους ανθρώπους με τους οποίους εργάζονται.

Υπηρεσίες Coaching & Mentoring

Υπηρεσίες Coaching & Mentoring

Ζήσε τη ζωή σου με ευημερία, θετικά συναισθήματα, αισιοδοξία και νόημα ζωής!

Ζήσε τη ζωή σου με ευημερία, θετικά συναισθήματα, αισιοδοξία και νόημα ζωής!

Ζήσε τη ζωή σου με ευημερία, θετικά συναισθήματα, αισιοδοξία και νόημα ζωής!